Over ons

Mijn naam is Huub van den Abbeelen en ik stel mij graag aan u voor.

Wilt u ook meer van de zon genieten? Met deze wens is het bij mij ooit begonnen. Na jaren van zelfstandig ondernemerschap in Nederland, werd het tijd om meer te gaan ontspannen. Daarom heb ik in 2008 samen met mijn vrouw een vakantiewoning gekocht aan de Costa Blanca in Guardamar. Een heerlijke plaats aan zee met maar liefst 320 dagen zon per jaar. De Spaanse ontspannen manier van leven is ons zodanig goed bevallen, dat wij permanent naar Spanje zijn verhuisd. Wij zijn nog steeds blij met deze keuze, waardoor ik dit andere mensen ook gun en hen graag enthousiasmeer over deze omgeving.

Met mijn bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in bouw en renovatie in Nederland, was ik direct gepassioneerd door de prachtige nieuwbouwprojecten en het gevarieerde aanbod hier in Spanje.

Ik verdiepte mij in de verschillende projecten en werkte een tijd voor een lokale makelaar, maar merkte al snel dat klanten niet optimaal bijgestaan en geïnformeerd werden tijdens hun aankoopproces.  Het kon allemaal beter en een stuk professioneler.  Daarom besloot ik mijn eigen vastgoedonderneming op te starten.  Tijdens mijn 15 jaar hier in Spanje, heb ik zeer goede connecties met diverse vastgoedontwikkelaars opgebouwd waardoor ik nu beschik over een uitgebreid aanbod van nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca en Murcia. 

Als zelfstandig ondernemer is mijn doel mij te onderscheiden van de grote vastgoedbedrijven, door u een persoonlijke beleving aan te bieden. Na het inventariseren van uw wensen en behoeften ga ik voor u aan de slag om woningen te vinden welke hierop aansluiten. Daarna nodig ik u uit om in mijn studio te verblijven en zal ik u niet alleen de woningen laten zien, maar ook de omgeving. Uiteraard hoort daar een Sangria met tapas bij.

Costa Projects vindt het belangrijk dat uw huis ook uw thuis wordt, daar waar u zich goed voelt.

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op en ik sta u graag te woord.

Zonnige groet, 

Huub van den Abbeelen

Team

Huub van den Abbeelen

info@costa-projects.com

Dirk Lenaerts

dirk@costa-projects.com

Eric van den Abbeelen

eric@costa-projects.com

Tevreden klanten

Wij zijn zeer tevreden!!!

4.9
Nadat wij eerder contact hadden met Rick van de Meer van Paul makelaardij, werden we zeer snel in contact gebracht met Huub v/d Abbeelen wonend in de Costa Blanca. Daar konden we een vrij snel terecht in zijn prachtige studio van waaruit we verschillende woon objecten bezocht hebben. Na een paar dagen hadden we het juiste appartement gevonden! ( dit ook dankzij een goed intake gesprek waarin we onze wensen te kennen hadden gegeven) . De afhandeling en evt. verdere hulp wordt ook door Huub graag gedaan. Alles bij elkaar een goede aanrader om bij interesse contact met Huub op te nemen! Kortom, wij zijn zeer tevreden!!!

Pieter en Marjon

Uitstekende service

4.8
Vorig jaar augustus zijn wij in contact gekomen met Huub van den Abbeelen. Na een aantal keren uitgebreid telefonisch contact, waarin hij veel vragen stelt om een goed beeld te krijgen van je wensen, zijn we naar Spanje gegaan om een aantal woningen te bezichtigen. Huub kent het gebied goed en heeft ons prachtige woningen laten zien. Hij doet er alles aan om de perfecte woning voor je te vinden, is oprecht geïnteresseerd en belicht ook de eventuele mindere kanten die voor jou van belang zijn. Hierdoor helpt hij om uiteindelijk een goede keuze te kunnen maken. Wij zijn enorm blij met ons appartement en dat we dit avontuur samen met Huub hebben gedaan. Uitstekende service, nogmaals bedankt!

Tineke

Fantastische Kerel

5.0
Via via ben ik in 2018 bij Huub v/d Abbeelen terecht gekomen. Met hem een hele dag op stap geweest. Heel relaxed, hij begreep steeds beter wat ik zocht. Een hele relaxte dag gehad. Lekker lunchen, en rustig de tijd voor ons nemen. Echt vakantie!

Ik wist eigenlijk wel wat ik wilde, maar kon de keuze nog niet maken. Huub liet ons rustig nadenken. Geen druk, het moest onze droom worden.

Na 2 jaar uit eindelijk toch de keuze kunnen maken. Huub heeft ons fantastisch geholpen. Van A tot Z. Inclusief helpen bij het aanleggen van de tuin en de juiste mensen vinden voor extra klusjes. Als je iemand zoekt die niet alleen geld wil verdienen, maar ook echt mensen wil helpen, dan moet je bij Huub zijn!

Marco